Sprog: Dansk

PETVITA Light

anbefales til voksne hunde med tendens til at være overvægtige, det har et lavt kalorieindhold. Opskrift foder Light er designet til hunde, der har brug for en kost lavt i kulhydrater type fedt, at tage sig af det relevante tal og sundhed. Vores mad indeholder ikke gluten og korn - efter alle hunde er kødædere.

PETVITA Light Turkey

PETVITA Light Turkey

PETVITA Light Turkey er en delikat og let fordøjelig mad til voksne hunde af alle racer. Det bidrager til at opretholde en sund kropsvægt. Det høje indhold af frisk, dehydreret kalkunkød vil give din hund med et afbalanceret måltid hver dag. Monoprotein,  anbefales til hunde, der er modtagelige for alle former for allergi. Det er kendetegnet ved den højeste kvalitet, den indeholder naturlige antioxidanter og fedtsyrer omega3. Kalkun kød er en glimrende kilde til protein, som er afgørende for den korrekte funktion af kroppen. Den indeholder ikke gluten. Lavet udelukkende af naturlige ingredienser, uden kunstige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere. Delikat og let fordøjelig, hjælper fordøjelsen og støtter arbejdet i hele organismen.

  • fordele:- Naturlige kostfibre regulerer fordøjelsen.- Korrekt reduceret energiindhold tillader normal kropsform.- Letvægts kalkunkød leverer høj kvalitet animalsk protein, der positivt påvirker kroppen.- Sammensætningen af ​​kun naturlige ingredienser er en sund kost.- Bæredygtig niveau af mineraler bekymrer for kroppen uden at tynge indre organer.
Komplet hundefoder til hunde med kalkun overvægtige.
Ingredienser: dehydreret kalkun kød 36,44%, kartofler, ærter, kartoffelstivelse, hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, lucerne, cikorie vægt (en naturlig kilde af inulin og FOS) johannesbrød mel,, hørfrø, tørrede gulerødder, tørrede æbler, ølgær, cellulose, MOS, Macleaya, glucosamin og chondroitin sulfat (2500 mg / kg), MSM (methylsulfonylmethan) (40 mg / kg), yucca schidigera ekstrakt, rosmarin, drue vitis, gurkemeje, citrus, Syzygium.
Dosering
Hunden vægt (kg) g-dag
1 - 2 22 38
2 - 5 38 75
5 - 10 75 125
10 - 20 125 211
20 - 30 211 286
30 - 40 286 355
40 - 50 355 420
50 - 60 420 481
60 - 80 481 597

Foder PETVITA fordele

  • Produkt glutenfri
  • Støtte til fordøjelsessystemet
  • Forbedring af modstandsdygtigheden
  • Duften af dyrets krop
  • Indhold høj kød
  • Støtte til knogler og muskler
  • Omega 3 i 6 syre
  • Pels skinnende