Sprog: Dansk

Processen med at skabe

Belgien er kendt som verdens hovedstad producerer den højeste kvalitet foder til kæledyr. Det er her, begynder processen med at skabe en perfekt raffineret mad Petvita.

 Hvor kommer fra Petvita?

Hvor kommer fra Petvita?

Produktionsanlægget i den belgiske havn Gent er specielt designet til at producere dyrefoder af høj kvalitet. Udvalgte komponenter kombineret i ideelle proportioner med topklasse udstyr oversætte til en ekstraordinær standard produkter - Super Premium.

Teknologiske løsninger

Teknologiske løsninger

Ved hjælp af den nyeste teknologi giver fordele for både energi og smag af vores produkter. Fabrikken er fuldt automatiseret, som garanterer effektivitet og fleksibilitet. Cutting-edge teknologi gør det muligt at følge nye standarder for kvalitet for både vores kunder og for konkurrence.
Enestående pleje af valg og udvælge de bedste kvalitet ingredienser, kombineret med specielt konstrueret produktionssystem, imødekommer behovene hos selv de mest krævende kunder.
Den innovative proces muliggør fremstillingen af et fuldt naturlige produkter, uden brug af kunstige farvestoffer

Bedste fagfolks

Brugen af første klasse produktionsudstyr sikrer, at du får perfekt matchede proportioner af ingredienser, som tilsammen udgør et perfekt poleret produkt.
En bred vifte af varianter og forskellige egenskaber af fødevarer er i stand til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos selv de mest krævende kæledyr.
Specielt uddannet personale hver dag sikrer de højeste standarder for produktion, af hensyn til tilfredshed for vores kunder.

Petvita denne KVALITET

Den unikke opskrift specielt fremstillet til vores firbenede venner garanterer smag og giver en perfekt afstemt indhold af næringsstoffer.
Modtaget adskillige certificeringer den bedste kvalitet af produkter Petvita.
Den tilfredshed for vores kunder og deres pårørende er den bedste garanti for smag og en motivation for os at søge endnu bedre løsninger af højeste standard.